magellan - tworzymy rozwiązania

Notowanie giełdowe

Aktualności

24.01.2017 Łódzki Magellan dołączył do międzynarodowej grupy bankowej – relacja z debaty

Magellan dołączył do międzynarodowej grupy bankowej BFF. Jak z lokalnej, łódzkiej firmy stać się częścią międzynarodowej grupy bankowej? Jak zbudować zespół ambitnych i zdolnych ludzi oraz wykorzystać szanse na rozwój? – o tym rozmawiali eksperci podczas debaty towarzyszącej otwarciu nowego rozdziału w historii łódzkiego Magellana.
Aktualności - strona główna http://www.media.magellansa.pl/pr/342167/lodzki-magellan-dolaczyl-do-miedzynarodowej-grupy-bankowej-relacja-z-debaty

18.12.2016 Magellan nowym członkiem Polskiego Związku Faktorów

Magellan, będący częścią grupy bankowej BFF, przystąpił do Polskiego Związku Faktorów. Spółka znalazła się w gronie czołowych podmiotów świadczących usługi faktoringowe w Polsce – banków i wyspecjalizowanych w tym obszarze firm. Spółka współpracować będzie z nimi w ramach celów statutowych PZF.
Aktualności - strona główna http://www.media.magellansa.pl/pr/341547/magellan-nowym-czlonkiem-polskiego-zwiazku-faktorow

06.12.2016 Wycofanie akcji Spółki z obrotu giełdowego

Aktualności - relacje inw.,Aktualności - strona główna http://www.magellansa.pl/Portals/1/Files/Raporty/Raporty%20biezace/PL/2016/112_Uchwala_GPW_w_sprawie_wykluczenia_z_obrotu.pdf

30.11.2016 Uchwały NWZA z dnia 30.11.2016

Aktualności - relacje inw.,Aktualności - strona główna http://www.magellansa.pl/PL/RelacjeInwestorskie/WalneZgromadzenie/Default.aspx

Grupa Magellan

  • Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie
  • Stowarzyszenie Emitentów Giełdowych
  • Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych
  • Komisja Nadzoru Finansowego

Kontakt dla Inwestorów

Grzegorz Grabowicz Wiceprezes Zarządu, Dyrektor Finansowy

tel. +48 42 272 31 00
fax +48 42 272 31 01
grzegorz.grabowicz@magellan.pl

Kontakt dla mediów

Paulina Szwed-Dobrzyńska Dyr. ds. Marketingu i PR

tel. +48 42 272 32 37
fax +48 42 272 31 01
paulina.szwed@magellan.pl

2017 Copyrights by Grupa Magellan. Polityka cookie